30 Ocak 2019 Çarşamba

Servo Motor Seti Olarak Nelere İhtiyacınız Var?



Şahin Rulman olarak her hafta hazırladığımız blog yazılarında bu haftaki konumuz servo motor seti olacak. Yazı boyunca servo motor seti satın almak isteyenler için Şahin Rulman’ın ne gibi avantajlar sunduğuna değinerek servo motor seti tavsiyeleri sunup özelliklerini sizler için açıklayacağız. Öte yandan servo motor setleri kapsamında servo motor ve servo motor sürücüye ek olarak ne gibi ürünlerin sunulduğuna da değineceğiz. Sizler için faydalı bir içerik olmasını umar, iyi okumalar dileriz.

0.20 kW - SG-15A Servo Motor Seti Tavsiyesi

Bu sette yer alan servo motor 0.20 kW güce sahiptir. 0.637 Nm torka sahip olan bu motor dakika başına 3.000 devir yapmaktadır. Bu motorun flanş ölçüsü ise 60x60’mm’dir. Sette sunulan bir diğer parça olan servo motorun sürücünün modeli ise SG-15A’dır. Bu sürücünün voltajı ise 220 volttur. Üstelik bu servo motor setinde motor ve sürücüye ek olarak bağlantıda gerekli iki adet kablo da verilmektedir. Kablolar fiyata dahildir.

0.20 kW - SG-15A servo motor setinin fiyatı ve diğer özellikleri için linke tıklayabilirsiniz.

0.20 kW - SG-AS15AF Servo Motor Seti Tavsiyesi

Sette bulunan servo motorun teknik özelliklerini sıralayacak olursak; 0.20 kW güce ve 0.637 Nm torka sahip olduğunu ve dakikada 3.000 devir yaptığını söyleyebiliriz. Buna ek olarak bu servo motorun flanş ölçüsü ise 60x60 mm’dir. SG-AS15AF kodlu servo sürücü ise 220 volt değerinde voltaja sahiptir. Setin bağlantısında gerekli olan 2 adet bağlantı kablosu ise fiyata dahil olmak üzere sete konulmuştur.

0.20 kW - SG-AS15AF servo motor setinin fiyatı ve diğer özelliklerine linkten erişebilirsiniz.

0.20 kW - SG-AS15BF Servo Motor Seti Tavsiyesi

Servo motor seti tavsiyesi olarak sunabileceğimiz bir başka üründe ise servo motor 0.20 kW güce sahip olması ile ön plana çıkıyor. 0.637 Nm torka sahip olan bu motor 3.000 devir/dk değerine sahiptir. Öte yandan bu motorun flanş ölçüsü ise 60x60 milimetredir. SG-AS15BF model sürücü ise 220 volta sahiptir. Önceki iki set tavsiyesinde olduğu gibi bağlantı işlemlerinde gerekli olan iki adet bağlantı kablosu setin içine dahil edilmiştir.

0.20 kW - SG-AS15BF servo motor setinin fiyatı ve diğer özellikleri ile ilgili detaylara link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Satış Sonrası Hizmet Kapsamı

Müşteri memnuniyetini her daim ön plana koyan Şahin Rulman satış sonrası da hizmetlerini sürdürmektedir. Ürünlerimizi kullanan müşterilerimiz için içeriğini sürekli Şahin Rulman Youtube hesabı bulunmaktadır. Bu hesap içerisinde bağlantıların nasıl yapılacağına ve diğer birçok sorunuzun cevabına yönelik videolu açıklamalar bulunmaktadır. Öte yandan satın aldığınız her ürünün sayfasında ürün ile ilgili yazılı anlatımlar ve merak edilen detaylar bulunmaktadır. Ürün sayfalarında ürün ile ilgili bulabileceğiniz başlıca detaylar aşağıdaki gibidir:

·         Kurulum videosu
·         Bağlantı şemaları
·         Ürünlerin teknik özellikleri
·         Montaj ölçüleri
·         Servo sürücü katalogu

Tüm bunların yanı sıra aklınıza takılan herhangi bir soruyu Şahin Rulman forumu üzerinden bizlere yönlendirebilir ve en yakın sürede cevabınızı alabilirsiniz. Servo motor setleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz ise bizlere 0212 549 94 81 numaralı hat üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder